Vi er glade for å samarbeide med deg!

Hva gjør dere nå?

Deres opplevelse er nå live på Truestory.no, og dere har enten valgt å benytte dere av Truestory booking, eller booking direkte gjennom dere som vert. I den forbindelse har vi samlet den viktigste informasjonen til deg nedenfor, så dere er klar til å ta imot kunder – og gi de en opplevelse de aldri glemmer.

Har du tildelte plasser (dvs. å benytte Truestory Booking) er alternativ A relevant for deg. Booker kunden direkte hos deg som vert, skal du scrolle ned til bunnen av siden, til alternativ B.

A. Bokning via Truestory Booking

Når bookingen håndteres via Truestory Booking, enten via tildeling av plasser eller integrering til deres eget system, gir det oss muligheten til å tilby umiddelbar booking og bedre tilgjengelighet for kunden. Via bookingsystemet kan dere kontinuerlig følge med på bookinger, avlyse eventer, legge til ekstra plasser/datoer osv. Det er viktig at det hele tiden er datoer tilgjengelig, så våre felles kunder kan booke opplevelsene de har kjøpt. Vi har laget noen korte videoguider til deg, så dere er up-to-date med systemet, og kan bruke det fra dag 1.

Guide til å legge til datoer

 

Guide til at aflyse en dato

 

Guide til å lage en manuell booking

 

Guide til nedjustering av plasser

 

Guide til nedlasting av en deltakerliste

Fra booking til opplevelse hos deg som vert

  • En booking gjennomføres via Truestory.no på en tilgjengelige dato for opplevelsen

  • Dere mottar en bookingbekreftelse med alle nødvendige opplysninger om bookingen på eposten deres

  • På den aktuelle dagen gir dere kundene en god og minneverdig opplevelse. Etterpå innløser systemet vårt automatisk billettene fra bestillingssystemet, og alt blir klargjort for betaling neste måned

  • Vi overfører beløpet deres en gang i måneden. Samtidig genereres et betalingsdokument/en faktura som dere kan laste ned/se på partnersiden vår

B. Booking direkte gjennom dere, som vert

Når bookingen håndteres direkte gjennom dere, finner dere og kunden en dato i fellesskap. Kundene tar med en opplevelsesbillett med en unik bookingkode, som dere løser inn på partnersiden på dagen opplevelsen holdes. Vi har laget en kort videoguide til dere, først og fremst for å vise hvor fort og enkelt det kan gjøres, men også så dere kan se hvordan partnersiden fungerer.

Trenger dere hjelp?
Har dere behov for hjelp, lyst til å høre om muligheten for å sette opp booking, høre om hvordan vi kan øke volumet eller bare ønsker en kort prat, er dere hjertelig velkommen til å kontakte Kathrine.